Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Sala

Debatt
S: Vi fortsätter att vara aktiva i den lokala politiken

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Oppositionsråd Ulrika Spårebo (S).

Bild: Ari Korzeniowski

Annons

Svar på Hanna Westmans (SBä) insändare den 5 november 2021.

Hanna Westman (SBä) svarar i SA den 5 november på Matilda Molanders ledare som publicerades den 3 november, under rubriken ”Har politikerna gett upp om Sala?", att Salas Bästa är lokala politiker som varken drömmer om regionfullmäktige eller riksdagen och endast är intresserade av kommunal politik och samhällsbygge. Att ett lokalt parti som SBä inte har drömmar om regionen eller riksdagen är inte så konstigt då deras organisation enbart finns lokalt. För att lugna både Salas Bästa och kommunens väljare så kommer Socialdemokraterna fortsatt prioritera och vara aktiva i den lokala politiken i Sala kommun. Oavsett om det är jag eller någon annan som sitter vid rodret.

Annons

Annons

Den socialdemokratiska organisationen bygger på mer än bara en person på en nivå. Socialdemokraterna i Sala har många kompetenta förtroendevalda som gör ett fantastiskt jobb i våra nämnder och styrelser i kommunen.

Socialdemokratin bygger på allas lika värde och rätt. Vårt mål är att skapa ett jämlikt samhälle där alla, inte bara några, kan känna frihet, trygghet och framtidstro. Utifrån den socialdemokratiska värdegrunden och vår ideologi för vi sedan politik på de olika nivåerna.

Det finns utrymme både inom regionen och kommunen att som parti ta ut sina politiska svängar i många frågor. Men vi socialdemokrater står alltid trygga i vår värdegrund och ideologi.

En annan fördel vi har som socialdemokrater är att vi som parti finns representerade på alla nivåer. Vi för interna diskussioner med våra ministrar, riksdagsledamöter och regionföreträdare när vi ser att förbättringar behöver ske. Inget som företrädare i ett lokalt parti kan göra.

Så Hanna Westman och SBä kan räkna med oss socialdemokrater även fortsättningsvis i kommunen. Vi kommer att fortsätta vårt arbete på alla fronter för att göra Sala ännu bättre och vi socialdemokrater hoppas att få förtroendet att styra kommunen efter valet 2022.

Ulrika Spårebo (S), oppositionsråd

Anmäl text- och faktafel

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy