Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Årets Lussekatt 2021

Dags att utse Årets Lussekatt 2021 – nominera din katt här!

Succén fortsätter! Genom den här artikeln kan du nominera din katt till årets Lussekatt. Den 26 november kommer vi att presentera årets finalister.

Tre deltagare från fjolårets tävling. Nu är det dags att skicka in nya bilder på era katter.

Bild: Privat

Annons

Har du traktens härligaste, sötaste eller fräsigaste katt hemma? Då kan du nominera din katt till årets Lussekatt i formuläret nedan.

Förra året tävlade 41 söta pälsbollar om titeln. Efter en omröstning där ni läsare fick tycka till stod det klart att det blev katten Max som tog hem den prestigefyllda titeln 2020. Här kan du som är kund hos oss läsa mer om fjolårets vinnare.

Annons

Annons

Max, som är av rasen Devon rex, blev Årets Lussekatt 2020. Här tillsammans med matte Malin Johansson.

Bild: Carola Blank, Privat

Nu har du åter en chans att tävla med din misse.

Anmäl din katt till tävlingen genom att fylla i formuläret nedan. Eller gå in på salaallehanda.com/lussekatten

Första pris är, förutom äran, en förstorad bild på katten från Sala Foto. De tre bäst placerade katterna får dessutom en gratis vaccination hos Morgongåva Veterinärklinik.

Formuläret är öppet för nomineringar 12-19 november. Vi stänger nomineringen 22.00 den 19 november. Tio finalister som valts ut av juryn presenteras 26 november – då inleds också den läsaromröstning som kommer kora en vinnare. Vinnaren presenteras på luciadagen.

Observera att katten måste bo hos dig i Sala eller Heby kommuner, samt vara vid liv när nomineringen sker. Du måste också äga rättigheten till bilden du skickar in.

Läs också: Här kan du se de nominerade katterna i förra årets tävling

Inbäddat innehåll

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy