Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Stanley Andersson var Broddbo trogen under sin livstid

Stanley Andersson var en otrolig eldsjäl som genom åren med entusiasm, glädje och ett alldeles speciellt driv fick saker att hända i Broddbo. Han drev så många framgångsrika projekt och alltid med glädje och många skratt.

Stanley Andersson har avlidit. Foto: Björn Larsson Rosvall / TT

Bild: Arkivbild

Annons

Vi har varit många som har fått förmånen att arbeta tillsammans med Stanley. Det har byggts ishockeyrink, skidspår, röjts sly och träd runt omkring och i Broddbo. I Broddbo sportklubb har det ordnats många tävlingar med mera, samt allt ideellt arbete så att Broddbo idag har en fin och väl underhållen bygdegård. Dessutom de alltid lika trevliga valborgsmässoaftnar samt midsommarfiranden som har anordnats vid bygdegården, alltid med Stanley i täten.

Annons

Annons

Det brukar sägas att ”en typisk Broddbobo beskrivs som öppen, arbetsam, företagsam och sportig. Det finns en glädje och driftighet som förenar människorna i byn”. Den beskrivningen stämmer in på Stanley Andersson till hundra procent!

Vi är glada för alla fina och glada minnen, och vi sörjer Stanley och sänder våra varmaste tankar till Monica, barn, barnbarn och barnbarnsbarn.

Styrelser i Broddbo bygdegårdsförening och Broddbo sportklubb

genom Lilian Stenbom

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy